today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Κ.Καραμανλής: Τον Αλ.Τσίπρα τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα

Τον Αλέξη Τσίπρα δεν τον στοχοποιεί η ΝΔ, δυστυχώς τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια για το Νίκο Παππά. Το δεξί χέρι του πρωταγωνιστεί σε μια πρωτοφανή υπόθεση «μαγαζιών» και «παραμάγαζων» και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει, προσθέτει ο κ. Καραμανλής, ο οποίος τονίζει ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους.

Ο υπουργός Υποδομών, σε ότι αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λόγω της μεγάλης πόλωσης, υπενθυμίζει πως το θέμα το έχει κλείσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ επισημαίνει πως στο DNA της ΝΔ είναι η θεμελιώδης αρχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή: πάνω απ’ όλα, το καλό του τόπου.

Αναφερόμενος στους τρεις νέους σταθμούς Μετρό που δόθηκαν σε λειτουργία είπε ότι «είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που τρεις επιβαρυμένες περιοχές, όπως είναι η Αγία Βαρβάρα, ο Κορυδαλλός και η Νίκαια, απέκτησαν πλέον σύγχρονους σταθμούς μετρό και μπορεί ο πολίτης να πάει από τη Νίκαια στο Σύνταγμα μέσα σε 14’».

«Τώρα, επόμενος στόχος μας να παραδώσουμε εντός χρονοδιαγράμματος το 2022 και τους άλλους τρεις σταθμούς: Μανιάτικα, Δημοτικό Θέατρο και Πειραιά. Και θα τα καταφέρουμε. Όπως θα καταφέρουμε και να παραδώσουμε το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ολοκληρωμένο, το 2023» πρόσθεσε σημειώνοντας ότι υπάρχει ήδη ένα πλάνο έργων συνολικού ύψους 13 δισ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ