Μ.Βαρβιτσιώτης: Ένας χρόνος από την ημέρα που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να βάλει τέρμα στα αδιέξοδα διλήμματα

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Σήμερα είναι ένας χρόνος από την ημέρα που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να βάλει τέρμα στα αδιέξοδα διλήμματα, στον λαϊκισμό και αποφάσισε να εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έναν χρόνο μετά, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αυτός ο βαθμός εμπιστοσύνης παραμένει ισχυρός», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Για εμάς δεν είναι γενέθλια στην εξουσία. Είναι ένας χρόνος σκληρής δουλειάς και χρόνια μπροστά μίας επίσης σκληρής δουλειάς, γιατί το έργο για την κοινωνία δεν σταματάει ποτέ, το έργο για την ανάταξη της διεθνούς θέσης της χώρας δεν σταματάει ποτέ και το έργο για να φέρουμε επιτέλους ελπίδα αισιοδοξίας στους Έλληνες πολίτες δεν θα σταματήσει ποτέ. Στη χρονιά που πέρασε αντιμετώπισαμε και ορατούς και αόρατους εχθρούς με επάρκεια και έχει σημασία να διατηρήσουμε και μέσα σε αυτό το Κοινοβούλιο, πλέον, μία ομοφωνία στα θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών προκλήσεων», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερκών.