today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Έρανος για να επιβιώσει το Stonewall Inn της Νέας Υόρκης

To Stonewall Inn της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις Stonewall Riots του 1969, μπορεί να είναι από το 2016 το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορικό τοπόσημο των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει την επιβίωση του μπαρ. Εγκαινίασε, κατά συνέπεια, έναν έρανο, ελπίζοντας να ξανανοίξει στη μετά την πανδημία εποχή.

Σύμφωνα με το Advocate, στο GoFundMe υπάρχουν δύο έρανοι, ένας για τους υπαλλήλους του μπαρ και ένας για οικονομική στήριξη του ίδιου του μπαρ, με στόχο τη συγκέντρωση 50.000 δολαρίων.

«Εδώ και τρεις μήνες, οι πόρτες μας είναι κλειστές για να εξασφαλίσουμε ότι είναι υγιείς, ασφαλείς και καλά οι πελάτες, το προσωπικό και η (ΛΟΑΤΚΙ+) κοινότητα. Ακόμα και στις καλύτερες μέρες, μπορεί να είναι δύσκολο να επιβιώσεις ως μια μικρή επιχείρηση, και τώρα είμαστε μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον. Ακόμη κι όταν ξανανοίξουμε, πιθανότατα θα το κάνουμε σε ιδιαίτερα περιορισμένες συνθήκες που θα βάζουν όρια στις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας» γράφει, στον ιστότοπο GoFundMe, η διεύθυνση του Stonewall Inn.

«Αναστήσαμε μία φορά το Stonewall Inn, αφότου το κλείσανε, κι είμαστε έτοιμοι να το ξανακάνουμε – με τη συνδρομή σας. Εργαστήκαμε με επιμέλεια να το αναστήσουμε ως ασφαλή χώρο για την κοινότητα και για να διατηρήσουμε το Stonewall Inn στο επίκεντρο του αγώνα για το κίνημα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ