today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Volvo: Εξασφάλισε πρόσβαση σε περισσότερα από 200.000 σημεία φόρτισης σε 38 χώρες

Οι οδηγοί των αμιγώς ηλεκτρικών Volvo Recharge μοντέλων στην Ευρώπη θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε περισσότερα από 200 χιλιάδες σημεία φόρτισης, καθώς η Volvo επέλεξε την εταιρεία παροχής υπηρεσιών φόρτισης Plug surfing ως κύριο συνεργάτη της. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στην Ευρώπη θα μπορούν να γίνονται απρόσκοπτα.

Μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας, η σουηδική εταιρεία εξαλείφει τα πιο συνηθισμένα εμπόδια για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως είναι η ανεπαρκής πρόσβαση σε σημεία φόρτισης και η ιδιαίτερα κατακερματισμένη ευρωπαϊκή αγορά στον τομέα των υποδομών φόρτισης.

Η συμφωνία με την Plug surfing, έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους φορείς συγκέντρωσης δικτύων φόρτισης στην Ευρώπη, επιτρέπει στους οδηγούς να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτρικό τους Volvo, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται κάθε φορά, απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη να συνάπτουν αμέτρητες κατά τόπους συνδρομές.

Ένας λογαριασμός Plug surfing, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνεται σε κάθε αμιγώς ηλεκτρικό Volvo Recharge μοντέλο στην Ευρώπη, θα δίνει στους οδηγούς πρόσβαση σε πολυάριθμα τοπικά δίκτυα φόρτισης ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο, διευκολύνοντας τις απρόσκοπτες διασυνοριακές μετακινήσεις με τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα. Η πλατφόρμα Plug surfing παρέχει επίσης δυνατότητες άλλων νέων και συναρπαστικών υπηρεσιών που συνδέονται με τη φόρτιση, οι οποίες μπορούν να προστεθούν σε επόμενο στάδιο.

Οι πελάτες θα μπορούν να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους με μια ανέπαφη κάρτα φόρτισης ή μέσω εφαρμογής smartphone σε οποιοδήποτε από τα 200 χιλιάδες και πλέον σημεία φόρτισης που υποστηρίζονται από την Plug surfing σε 38 ευρωπαϊκές χώρες. Όλες οι πράξεις και οι πληρωμές που σχετίζονται με τη φόρτιση επεξεργάζονται σε μηνιαία βάση, ενώ η Plug surfing δεν δεσμεύει τους πελάτες με συνδρομή, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

Όπως και η Volvo, έτσι και η Plug surfing επικεντρώνεται με έμφαση στη βιωσιμότητα, συνεχίζοντας να αναπτύσσει το δίκτυο των προμηθευτών της, ενώ δίνει προτεραιότητα σε προμηθευτές που λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Volvo θα αρχίσει να παρέχει την υπηρεσία Plug surfing με το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge P8, του οποίου οι παραδόσεις ξεκινούν αργότερα εντός του τρέχοντος έτους. Το τετρακίνητο XC40 Recharge P8 προσφέρει εμβέλεια πάνω από 400 χιλιόμετρα με μία και μοναδική φόρτιση, ενώ αποδίδει ισχύ 408 ίππων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ