today-is-a-good-day
20 C
Athens

«Επίθεση» στον Φέντερερ από τον πατέρα του Τζόκοβιτς

«Φίλε, ασχολήσου με τα παιδιά, πήγαινε για σκι ή κάνε κάτι άλλο, γιατί το τένις δεν είναι το παν στη ζωή κι αυτός, ο οποίος ήταν ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία, δεν θα είναι ακόμα για πολύ».

Αυτό ήταν το μήνυμα του Σρντζάν Τζόκοβιτς, πατέρα του Νόβακ, προς τον Ρότζερ Φέντερερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα «SportKlub».

Ένα μήνυμα προς τον «Βασιλιά», επειδή «στα 40 του (στην πραγματικότητα γίνεται 38 ετών τον Αύγουστο) εξακολουθεί να παίζει μόνο επειδή δεν αποδέχεται το γεγονός ότι ο Νόβακ και ο Ναδάλ είναι καλύτεροι απ΄ αυτόν».

Και συμπλήρωσε ο πατήρ Τζόκοβιτς, στο ίδιο ύφος: «Ο μόνος λόγος που εξακολουθεί να βγαίνει στο γήπεδο είναι επειδή αισθάνεται εκείνους τους δύο έτοιμους να τον αρπάξουν από το λαιμό».

Ανάμεσα στον Φέντερερ και την οικογένεια του Τζόκοβιτς, αλλά όχι τον «Νόλε» τον οποίο ο Ελβετός σέβεται, δεν υπήρξε ποτέ καλή σχέση κι αυτή δεν είναι η πρώτη πρώτη φορά που ο πρεσβύτερος της σερβικής φαμίλιας αφήνει να ξεφύγουν λέξεις εναντίον του πρώην Νούμερο 1 στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ