today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Επανεμφάνιση Καμμένου παρέα με τον Πολάκη – Κάνουν μαζί διακοπές το τριήμερο

Μαζί πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο πρώην υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Οι δυο πρώην υπουργοί, όπως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Παύλος Πολάκης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βρέθηκαν στην Κύθνο.

polakis1
polakis2

Όπως φαίνεται στην επίμαχη ανάρτηση οι δύο τους, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους αλλά και φιλικά τους πρόσωπα δείπνησαν στην ταβέρνα «Arias» ιδιαίτερα αγαπητή στους… σκαφάτους επισκέπτες του νησιού.


«Με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη (Σουμας). Γιατί κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο….», γράφει με νόημα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα οι δύο άντρες δεν δίστασαν να μπουν πίσω από την μπάρα του μπαρ και να φτιάξουν στην παρέα τους κοκτέιλ κι απαθανάτισαν τις στιγμές βγάζοντας selfie φωτογραφίες.

polakis3
kammenos1

 

pollakis2
Την ώρα πάντως που ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να δώσει ένα νέο στίγμα στο κόμμα του, χωρίς ακροδεξιές ή ακροαριστερές αποκλίσεις,  κοινή παρουσία των δύο ανδρών μάλλον δεν εξυπηρετεί τη νέα στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που θα φανεί με την πάροδο του χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ