today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Παπουτσάνης: Δωρεά αλκοολούχων απολυμαντικών στα Ειδικά Σχολεία

Η εταιρεία Παπουτσάνης, ενόψει της επανέναρξης των σχολείων, συμβάλλει στον σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας, προχωρώντας σε δωρεά αλκοολούχων απολυμαντικών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του συνόλου των Ειδικών Σχολείων. Παράλληλα, αναλαμβάνει να υποστηρίξει τις ανάγκες του Υπουργείου, παρέχοντας σε ειδική τιμή αντισηπτικά προϊόντα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών δομών σε ολόκληρη την επικράτεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, Σημειώνεται ότι η Παπουτσάνης, εν μέσω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία και των εξελίξεων που δημιουργεί οι οποίες απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά, προσάρμοσε την παραγωγή της προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη για αντισηπτικά προϊόντα, συνδράμοντας με κάθε τρόπο στην προσπάθεια της Πολιτείας για τον έλεγχο της διάδοσης του ιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει ενσωματώσει πλέον την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών στην κύρια δραστηριότητά της ενώ διαθέτει την παραγωγική ικανότητα και ευελιξία να μπορεί να καλύψει άμεσα και στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες της χώρας.

«Η παραγωγική μας δυναμική και ευελιξία, μας επιτρέπει σήμερα να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε, άμεσα και ουσιαστικά, στις γρήγορες εξελίξεις και στις ανάγκες που προκύπτουν. Ειδικά όταν πρόκειται για τη νέα γενιά, το μέλλον του τόπου, η στήριξη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς. Από πλευράς μας και για όσο χρειασθεί, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανάγκες και να βρισκόμαστε στο πλευρό της Πολιτείας και της κοινωνίας, συμμετέχοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας και στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας» δήλωσε ο κ. Γιώργος Δεφίγγος, εμπορικός διευθυντής της Παπουτσάνης.

Υπενθυμίζεται, ότι έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών της χώρας, η Παπουτσάνης, από τις αρχές Απριλίου 2020, αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος σε περιεκτικότητα 80% κατ’ όγκον, ώστε να καλύψει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της χώρας. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται σε ατομικές συσκευασίες τσέπης αλλά και μεγαλύτερες, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών αλλά και βιομηχανικών πελατών και ξενοδοχείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ