Κ.Κυρανάκης: Ανατρέξτε στα πρακτικά της Επιτροπής για την αλήθεια, υπέστην σωματική βία! (βίντεο)

Με μια ξεκάθαρη τοποθέτησή του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ.Κυρανάκης βάζει τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες για δήθεν απρόκλητη λεκτική επίθεσή του προς τον μάρτυρα της Προανακριτικής Π.Πολάκη, απαντώντας έτσι και στην άδικη κριτική που του ασκήθηκε κυρίως από εσωκομματικούς του ανταγωνιστές.

Ο κ. Κυρανάκης με τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Αταίριαστοι” μετέφερε το κλίμα της χθεσινής συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την πληροφορία ότι ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι ήταν και η ημέρα της ονομαστικής του εορτής. υπέστη εντελώς απρόκλητη σωματική βία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Γκιόλια, ο οποίος στη συνέχεια αναγνώρισε το λάθος του και του ζήτησε συγγνώμη.

Ο κ. Κυρανάκης επισήμανε ότι ο κ. Πολάκης ύψωσε τους τόνους και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του γιατί προηγουμένως είχε παραδεχτεί ότι “η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούσε λαϊκή εντολή προκειμένου να μπουν φυλακή αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα” και ως εκ τούτου δεν ήθελε να συνδυάσει την τοποθέτηση αυτή με την  επιλογή Παπαγελόπουλου στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Κυρανάκη.