today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Αποχωρεί ο Κασιδιάρης από τη Χ.Α. – Ιδρύει νέο κόμμα

Νέο κόμμα στην ακροδεξιά από σήμερα με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αποχωρεί από τη Χ.Α., μετά τις διαφωνίες του με τον Ν.Μιχαλολιάκο για την πολιτική κατεύθυνση της Χ.Α.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Αυτό αναφέρει ο ίδιος ο πρώην βουλευτής της ΧΑ σε δήλωσή του για την« ίδρυση νέου κόμματος Ελλήνων», το οποίο ανέβασε στο κανάλι του youtube.

«ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κέιμενο που συνοδεύει το διάγγελμά τού.

Οπως προαναγγέλει, «δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού, με πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κίνημα – κόμμα θα στελεχώνουν «επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ