today-is-a-good-day
20 C
Athens

Αποχώρησε από την συζήτηση για τον Δ.Παπαγγελόπουλο η Ελληνική Λύση

Δελτίο τύπου για τους λόγους τους οποίους αποχώρησε από την συζήτηση στη Βουλή για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου του κ. Παπαγγελόπουλου, εξέδωσε η Ελληνική Λύση

Αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου του κου Παπαγγελόπουλου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, είχε ήδη από τις 8 Οκτωβρίου 2019, κατά την πρώτη συζήτηση για την παραπομπή του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, υποβάλει δύο αιτήματα : αφενός να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και κατά του Αλέξη Τσίπρα, όπως προεκλογικά υποσχόταν η Νέα Δημοκρατία, κι αφ’ ετέρου να εκκινήσει η Κυβέρνηση τις διαδικασίες για δικαστική διεκδίκηση αποζημιώσεων του ελληνικού Δημοσίου κατά της εταιρείας.

Δυστυχώς, κανένα από τα αιτήματά μας δεν ικανοποιήθηκε. Και παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε με δηλώσεις, πράξεις και ενέργειες πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο η πολιτική δεν είναι ρεβανσισμός, και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν μπορεί να συμμετάσχει στην πολιτικά συμψηφιστική λογική της Κυβέρνησης, για το λόγο αυτό αποχώρησε από τη διαδικασία και από την αυριανή ψηφοφορία!

Πάγιο αίτημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι η πραγματική απόδοση δικαιοσύνης επ’ ωφελεία του ελληνικού λαού, με άλλα λόγια: « Φέρτε πίσω τα λεφτά»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ