today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Στ.Πέτσας: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει

Για υποκρισία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μετά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή μια ανάρτηση του υφυπουργού Άκη Σκέρτσου. Σε δήλωσή του αναφέρει ότι “πάει πολύ να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Δικαιοσύνη” και προσθέτει:

“Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις παρεμβάσεις του εναντίον της;

– Ότι ο κ. Τσίπρας δήλωνε τον Σεπτέμβριο 2016 ότι «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» και ότι δεν «δίνει καμία πιθανότητα» να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

– Τη δημιουργία επί των ημερών του, ενός παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία η οποία διερευνάται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων; Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας»;”.

Ο κ.Πέτσας είπε ότι “η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει” και αναφερόμενος στην ανάρτηση του κ.Σκέρτσου συμπλήρωσε:

“Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Α. Σκέρτσου, όπως ο ίδιος εξ αρχής διευκρίνισε, εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο, τονίζοντας τις αρχές του κράτους δικαίου και χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στη δικαιοσύνη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ