today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

ΚΙΝΑΛ: Κυβέρνηση διαγωνιζομένων για λίγη παραπάνω δημοσιότητα

Το Κίνημα Αλλαγής αναδεικνύει την έλλειψη συνολικού κυβερνητικού σχεδίου για την στήριξη και λειτουργία του τουριστικού κλάδου μετά την πανδημία και την, κατά πληροφορίες, δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για διαρροή σχετικών κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο Γιώργος Νικητιάδης, γραμματέας Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωσή του αναφέρει πως την ίδια στιγμή που το Κίνημα Αλλαγής επεξεργάζεται και δίδει στη δημοσιότητα σειρά μέτρων και προτάσεων για ένα πλήρες Εθνικό Σχέδιο για τη διάσωση του τουρισμού, τα κυβερνητικά στελέχη διαγωνίζονται για το ποιος θα «κερδίσει» πρώτος τις εντυπώσεις και στρέφεται κατά του αρμόδιου υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

«Η δημοσιοποίηση από τον υπουργό Τουρισμού των υγειονομικών κανόνων που θα υιοθετήσει η χώρα, σε κομματική οργάνωση της Ν.Δ, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διαβούλευση και οι σημερινές διαρροές για δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τις τακτικές του Υπουργού της, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση των δήθεν αρίστων εξελίσσεται σε κυβέρνηση των διαγωνιζομένων για λίγη παραπάνω δημοσιότητα», τονίζει ο κ. Νικητιάδης.

Καλεί τον πρωθυπουργό να αξιοποιήσει τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής με το επιχείρημα πως μόνο έτσι, θα αποδείξει ότι όχι μόνο θέλει, αλλά και είναι ικανή η κυβέρνησή του να λύσει τα θέματα της οικονομίας και κυρίως του τουρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ