Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο Άρτσι του Χάρι και της Μέγκαν

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο γιος του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και την αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν, γιόρτασε σήμερα τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του που απαθανάτισαν το γεγονός σε βίντεο με την μητέρα του να του διαβάζει ένα παραμύθι.

Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στην σελίδα στο Instagram της φιλανθρωπικής οργάνωσης Save the Children, η Μέγκαν διαβάζει στον Άρτσι που γελάει και φοράει ένα λευκό φορμάκι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το “Παπάκι!Κουνελάκι!”.

Το βίντεο γυρίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο από τον Χάρι, ο οποίος ακούγεται πίσω από την κάμερα να κρυφογελάει.

Ο Άρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της  βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο.

Η οικογένεια σήμερα ζει στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση του ζεύγους από τα επίσημα καθήκοντά του.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Άρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19.

“Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά”, είπε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι.

“Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!”, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.