today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Γιατί ο Αλ. Τσίπρας στοχοποιεί τον λοιμωξιολόγo Σ.Τσιόδρα;

Δυσάρεστη έκπληξη πρώτου μεγέθους αποτελεί η «στοχοποίηση» του Σωτήρη Τσιόδρα από τον Αλέξη Τσίπρα, εντός Βουλής, αλλά και το σύστημα εξουσίας της Κουμουνδούρου, σε μια περίοδο που ο λοιμωξιολόγος γιατρός, χαίρει της παγκόσμιας εκτίμησης για την προσφορά του στο περιορισμό των κρουσμάτων στη χώρα μας αλλά και της καθολικής αποδοχής της ελληνικής κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις η δημοτικότητα του σεμνού και ακούραστου ιατρού, που καθημερινά ενημερώνει υπεύθυνα και αξιόπιστα  τους Έλληνες στο ραντεβού των 18:00 για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον cocid 19, έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι θετικές γνώμες ξεπερνούν το 90%, των ερωτηθέντων προκαλώντας -απ ότι φαίνεται- ακόμη και οργή στους  συριζαίους που δεν αντέχουν την επιτυχία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας με μια ακατανόητη κίνηση άφησε …άφωνους τα εκατομμύρια των υποστηρικτών του κ. Τσιόδρα.

Από το βήμα του Κοινοβουλίου σχεδόν …μάλωσε τον κ. Τσιόδρα για την αναγκαιότητα  χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους, στη δεύτερη φάση του προγράμματος «Μένουμε Ασφαλείς».

Μια άκομψη πρωτοβουλία που προκάλεσε τουλάχιστον απορίες για τους λόγους που έγινε αυτή η απροσδόκητη, αλλά καλά σχεδιασμένη αήθη επίθεση.

Μετα από ένα μικρό διάστημα υποκριτικής σιωπής και επίπλαστης συναίνεσης προς την κυβέρνηση η παρέμβαση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι τα  τρολ του διαδικτύου και οι ειδικοί φαιοκόκκινοι διαστρεβλωτές  της πραγματικότητας, δεν έδρασαν αυτόνομα, αλλά βάσει προκαθορισμένου σχεδίου και έχοντας λάβει το «πράσινο φως» της ηγεσίας.

Στο ερώτημα, γιατί τον Τσιόδρα, η απάντηση έρχεται κυνικά και αβασάνιστα. Ο συμπαθής γιατρός δεν είναι «δικός» τους άνθρωπος  και κυρίως …χαλάει το αριστερό αντιπολιτευτικό προφίλ και τα …ιερά και …όσια του ΣΥΡΙΖΑ και επιπλέον δίνει προστιθέμενη αξία στο  νέο success story της κυβέρνησης.

Στην προκειμένη περίπτωση το «χτύπημα» για την Κουμουνδούρου είναι διπλό. Η …ανυπόφορη και μη ανεκτή πολιτική «εικόνα» έχει ως εξής: Ο Μητσοτάκης, όρθιος και  κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού και δίπλα του, ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλους  τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Το τελευταίο χαρακτηριστικό ενοχλεί και δεν αντέχεται απο το «ιερατείο» του Συριζα.

Η παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα, και κυρίως τα λόγια του, που ..,μάγεψαν το μη συντηρητικό  ακροατήριο, εξόργισαν και σήμανε συναγερμός.

Ο γιατρός πρέπει να …εξοντωθεί, προτού να είναι αργά, ήταν η εντολή του  «Διευθυντηρίου» της Κουμουνδούρου.

«Είμαστε όλοι αδέλφια, δεν ξεχωρίζουμε κανέναν, αλληλεγγύη για να ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς νεκρούς». Αυτά τα λόγια έπεσαν ως «μαχαιριά» στα «σωθικά» της Αριστεράς, καθώς ειπώθηκαν από έναν άνθρωπο, που τυγχάνει να είναι …δεξιός και όχι …αριστερός ψάλτης στην ενορία του.

Για το ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσιόδρας πρέπει να φύγει από τη «μέση»,  γιατί είναι νεοδημοκράτης και  για τους «αυλικούς» του Τσίπρα, παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης.

Στο Μαξίμου οι επιθέσεις στο Τσιόδρα συζητήθηκαν όπως και η γενικότερη παρουσία του Πρωθυπουργού στη μάχη της Βουλής.

Το συμπέρασμα, πάντως που βγήκε είναι ότι η επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον καθηγητή λοιμωξιολόγιας ήταν πολιτικά ατυχής, καθώς κανείς δεν προσπαθεί να αποδημήσει έναν ιατρό που έχει τέτοια υψηλά επίπεδα αποδοχής στην κοινωνία και μάλιστα την ώρα της μάχης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ