today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπαιγμός γιατρών και νοσηλευτών δεν έχει προηγούμενο

Για «εμπαιγμό» γιατρών και νοσηλευτών «χωρίς προηγούμενο» από την κυβέρνηση, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» που, όπως αναφέρει, «αναδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη προς το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας».

«Την ίδια ώρα που χειροκροτούν τους “ήρωες με τις λευκές μπλούζες”, αρνούνται να πληρώσουν τις εξαντλητικές εφημερίες που έχουν κληθεί να κάνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας εδώ κι έναν μήνα, επικαλούμενοι το πλαφόν που ισχύει για τις συνθήκες ομαλότητας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει πως «ενώ εν μέσω πανδημίας, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης σκορπά δεκάδες εκατ. ευρώ σε φίλους και ημέτερους, δεν δίνει δεκάρα για αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης».

«Ο εμπαιγμός των γιατρών και των νοσηλευτών από την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καλεί την κυβέρνηση να «σταματήσει επιτέλους τα ρουσφέτια μέσω ΠΝΠ» και να «ενισχύσει το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ