today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Περ. Κ.Μακεδονίας: Παρέδωσε νέο φορτίο με υγειονομικό υλικό στην Αστυνομία

Νέο φορτίο με υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παραδόθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, σήμερα παραδόθηκε το δεύτερο φορτίο με μάσκες, αντισηπτικά, γάντια και άλλα είδη για τα σώματα ασφαλείας, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Συνολικά, το φορτίο περιείχε 20.000 μάσκες, 120.000 γάντια, 2.400 αντισηπτικά, 40 πακέτα χλωρίνης των τεσσάρων λίτρων και 30.000 τεμάχια χαρτικών καθαρισμού.
Αναφερόμενος στην απόφαση για την άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία από τις 10 το βράδυ, κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να «τηρούν τα μέτρα προστασίας όταν μετακινούνται πάντα κάνοντας χρήση του sms ή του σχετικού δελτίου που πρέπει να συμπληρώνεται», διότι, όπως υπογράμμισε, τα μέτρα είναι ακόμη σε ισχύ.
Ζήτησε, επίσης, να μην υπάρχει συνωστισμός, να κρατούν όλοι τις αποστάσεις μεταξύ τους και υπογράμμισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους Θεσσαλονικείς. Ευχαρίστησε δε, τη δημοτική αστυνομία και την ελληνική αστυνομία για την επιτήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στην παραλία, ενώ γνωστοποίησε ότι «το πάρκο του Σέιχ Σου θα ανοίξει αμέσως μετά την Πρωτομαγιά για λόγους ευνόητους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ