today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

ΟΝΝΕΔ: Στηρίζει τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και τη Δημοτική Αστυνομία

Στα γραφεία του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν σήμερα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τον Υπεύθυνο Οργανώσεων Αττικής Απόστολο Γούτα, το Γραμματέα Οργανωτικού Ορφέα Γεωργίου και την Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α2 Αθήνας Τζώρτζια Βαχαρίδη, προκειμένου να παραδώσουν υγειονομικό υλικό και συγκεκριμένα αποστειρωμένες μάσκες στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εκεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνάντησε την πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πόπη Πρεζεράκου, τον Υπεύθυνο Καθαριότητας 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Σωτήρη Λύρη και τον Τμηματάρχη Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Χάζλαρη και συνομίλησε μαζί τους ευχαριστώντας τους για το έργο και την αφοσίωσή τους στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται στο δρόμο φροντίζοντας για την υγιεινή και την ασφάλεια των πόλεων και των πολιτών. Το να στηρίζουμε έμπρακτα το έργο τους είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν εδώ και χρόνια. Όλοι μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ, ο καθένας με το δικό του τρόπο θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ