today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Δημοσκόπηση MARC: Στις 23,3 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ

Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Μεγάλο προβάδισμα 23,3 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της MARC που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3%. Επίσης το 43,6% αν είχαμε εκλογές αύριο θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης τα οποία προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc  καθώς το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Παράλληλα το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ