today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Εικονικά εισιτήρια και κούκλες από τη Ντινάμο Μπρεστ

Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος της Λευκορωσίας σκέφτηκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να γεμίσει τις άδειες εξέδρες του γηπέδου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Η Premier League στη χώρα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τις αντιδράσεις της UEFA αλλά και της FIFPro (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών).
Καθώς οι περισσότεροι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ επιλέγουν πλέον να μένουν στο σπίτι, ο σύλλογος αποφάσισε να γεμίσει τις θέσεις τους στο γήπεδο με μανεκέν που αναπαριστούν φιλάθλους! Κούκλες, δηλαδή, που φορούν φανέλες ομάδων, όχι μόνο της Ντινάμο Μπρεστ αλλά και άλλων συλλόγων!

Οπαδοί από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εικονικά εισιτήρια από το διαδίκτυο και, σε αντάλλαγμα, οι φωτογραφίες των προσώπων τους θα επικολλώνται πάνω στα ανδρείκελα που θα τοποθετούνται στις κερκίδες! Επιπλέον, θα λαμβάνουν ταχυδρομικά και ένα πρόγραμμα αγώνα (match programme).
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, στη μάχη κατά του κορονοϊού. Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος στο «Brestsky Sports Complex» την Κυριακή (12/4) απέναντι στην Ίστλοχ, με το σύλλογο να έχει βγάλει και πάλι στο Internet τα εικονικά εισιτήρια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ