today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Μάριο Σεντένο: Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία

Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία, έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Συμβουλίου. O Σεντένο ανέφερε ότι έχει εντατικές επαφές με τους ομολόγους του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, η έναρξη της οποίας μετατέθηκε για τις 19.00 (ώρα Ελλάδας).

«Εντατικές επαφές με τους άλλους υπουργούς Οικονομικών πριν την επανέναρξη του Eurogroup σήμερα το απόγευμα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών μας εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία», έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup. «Το Eurogroup αναμένεται τώρα ότι θα αρχίσει στις 18.00, ώρα Βρυξελλών. Οι επαφές συνεχίζονται», ανακοίνωσε ο Λουίς Ρέγκο, εκπρόσωπος Τύπου του Σεντένο με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η προχθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup για την ευρωπαϊκή απάντηση στον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού διεκόπη, μετά από ολονύχτιες διαβουλεύσεις, και είχε προγραμματισθεί να συνεχισθεί σήμερα στις 18.00 (ώρα Ελλάδας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ