today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Οι σκληροί του ΣΥΡΙΖΑ και η στοχοποίηση του Σ.Τσιόδρα και του Ν.Χαρδαλιά

Όταν το «ιερατείο» της κομμουνιστικής προπαγάνδας  της Κουμουνδούρου χτυπά  το …Χάρβαρντ, μπορεί να συμπεράνει κανείς αβίαστα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπραξε άριστα που επέλεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και τον Νίκο Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του covid 19.

Του Κώστα Πασίση

Ο Αλέξης Τσίπρας τρόμαξε από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν  τη δημοτικότητα του Πρωθυπουργού να έχει εκτοξευθεί στα ύψη και ταυτόχρονα οι μισοί και πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να επικροτούν τα μέτρα της κυβέρνησης και άρχισε η προσπάθεια αποδόμησης, των στελεχών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης, ως οι πιο εύκολοι στόχοι.

Ο λοιμωξιολόγος γιατρός και ο προερχόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση νέος υφυπουργός Διαχείρισης Κρίσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο ενός πρωτοφανούς …ροκανίσματος του έργου τους, από πολιτικά …τρωκτικά, που έκαναν καριέρα με αγιογραφίες «ημετέρων» και κατεδαφίσεις αντιπάλων.

 

Όταν μιλούν οι αριθμοί

Και όλα αυτά την ώρα που μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, όπως το Γαλλικό πρακτορείο AFP, πλέκουν το εγκώμιο τους για τον αγώνα που δίνουν, ως «σκληρό δίδυμο», προκειμένου να προστατεύσουν τους Έλληνες από τον επικίνδυνο νέο κορωνοιό.

Επίσης  οι TIMES   «υμνούν» τον διαπρεπή Έλληνα και άνθρωπο, ως  ένας από τους νέους ήρωες στους καιρούς της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα τιμητικό «πορτρέτο» που κέρδισε ο Τσιόδρας επειδή έφερε απτά αποτελέσματα στο πεδίο της  μάχης με έναν αόρατο και αδυσώπητο εχθρό, που εισβάλει στο ανθρώπινο οργανισμό για να σκοτώσει.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Στην Ολλανδία με πληθυσμό 17,18 εκ, τα θύματα είναι 1776. Στο Βέλγιο με 11,04 εκ, οι νεκροί είναι 1447. Στη Πορτογαλία με 10,3 εκ. κατοίκους, τα θύματα είναι 295 και στην Ελλάδα με ίδιο σχεδόν πληθυσμό, 10,8 εκ οι νεκροί είναι μόλις 75.

Η βρόμικη επίθεση

Παράλληλα το κομματικό όργανο της Κουμουνδούρου η εφημερίδα «Αυγή» στάζει χολή  για τον Σωτήρη Τσιόδρα, προκαλώντας απορίες για το τι ακριβώς φοβούνται από το σεμνό ιατρό, για τον οποίο μάλιστα ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Ξανθός δήλωσε ότι είναι εξαιρετικός και  ότι τον ίδιο θα αξιοποιούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η εν λόγω εφημερίδα επικρίνει τον  Τσιόδρα ως προπαγανδιστικό φερέφωνο του Μητσοτάκη με ένα πολύ …δυνατό επιχείρημα που υπάρχει σε όλα τα non paper της Κουμουνδούρου και είναι οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία της χώρας.

Ένα θέμα που έχει αναδειχθεί σε όλα τα ΜΜΕ και το παρέλαβε η κυβέρνησης της ΝΔ, ως κληρονομιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το εν λόγω κληροδότημα όμως είναι …υπεύθυνος ο κ. Τσιόδρας που το …αποκρύπτει, σύμφωνα πάντα με τους «ινστρούχτορες» του κομματικού εντύπου.

Ενώ μια άλλη «ειδική» ομάδα στην αποδόμηση χαρακτήρων  επιτίθεται με αθλιότητες κατά του Νίκου Χαρδαλιά, τον οποίο παρομοιάζουν ως τον «κακό» λοχία ή χωροφύλακα που απειλεί και μαλώνει τον κόσμο για τη μη συμμόρφωση τους στα μέτρα.

Πραγματικός «στόχος» ο Μητσοτάκης

Η αλήθεια είναι ότι οι Μητσοτάκης-Τσιόδρας και Χαρδαλιάς είναι πράγματι μεγάλη απειλή για την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία,  γιατί απλά αποδεικνύονται πολύ καλύτεροι στη διαχείριση μεγάλων κρίσεων και προβλημάτων, επιβεβαιώνοντας αυτό που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες στην κοινωνία: «Ευτυχώς που στην κυβέρνηση είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ και όχι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιθανώς σήμερα να θρηνούσαμε πολύ περισσότερα θύματα».

Βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ πυροβολεί τους δυο «στρατηγούς», αλλά ο στόχος τους είναι ο Μητσοτάκης ο οποίος έχει καταστεί ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού και αυτή την περίοδο παίζει χωρίς αντίπαλο.

Αυτή είναι και η μοναδική εξήγηση που δίνουν για την άθλια επίθεση που δέχονται ο δημοφιλής ιατρός και ο νέος αποτελεσματικός υφυπουργός.

Στην πραγματικότητα οι επιθέσεις αυτές δείχνουν το διπλό και συνάμα σκοτεινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μια πλευρά ο δήθεν συναινετικός κ. Τσίπρας και από την άλλη η ομάδα «Θα λογαριαστούμε», με τις γνωστές ακρότητες Κούλογλου, Δούρου, Καρανίκα. Και εσχάτως άλλο ένα πολιτικό φυντάνι, η κυρία Βουνάτσου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η οποία «ενημέρωσε» με ανάρτηση της, την κυβέρνηση ότι θα… λογαριαστούν μόλις οι νεκροί από τον κορονοϊό αγγίξουν τον ίδιο αριθμό με τους νεκρούς στο Μάτι.

Μια ανάρτηση που προκάλεσε πολιτικό σάλο και κατέβηκε κακήν- κακώς, με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ο ανατριχιαστικός απόηχος της έμεινε για να θυμίζει την ποιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν κατακλείδι, πάντως, οι συντονισμένες βρόμικες επιθέσεις που δέχονται τα τελευταία 24ωρα οι κ.κ Τσιόδρας και Χαρδαλιάς, είναι εύσημα για τους ίδιους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ