today-is-a-good-day
18.5 C
Athens

Υπαίθριο νοσοκομείο στην Μπέργκαμο με Ρώσους και Ιταλούς στρατιωτικούς γιατρούς

Ρώσοι και Ιταλοί γιατροί άρχισαν από σήμερα να δέχονται για θεραπεία ασθενείς με κορονοϊό στο υπαίθριο νοσοκομείο στην Μπέργκαμο αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι Ρώσοι και οι Ιταλοί γιατροί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εικοσιτετράωρη βάση, δουλεύοντας σε τρεις βάρδιες.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από ρωσικής πλευράς συμμετέχουν οκτώ διμοιρίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι θα δέχονται και θα αναλαμβάνουν την περίθαλψη των ασθενών σε όλα τα τμήματα εντατικής θεραπείας και στα τμήματα νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό που παρουσιάζουν μέτρια και ήπια συμπτώματα.

Όλα τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό περάσαν μια περίοδο προετοιμασίας στο νοσοκομείου Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο υπαίθριο νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει 142 κλίνες, θα εργάζονται περισσότεροι από 200 Ιταλοί και Ρώσοι γιατροί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ