Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον με επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού

575
ΑΠΕ

Λίγο μετά τη μετάδοση του διαγγέλματος της βασίλισσας Ελισάβετ προς τον βρετανικό λαό για τη μάχη με τον κορονοϊό έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, που είχε διαγνωστεί με τον covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, διευκρινίζοντας ότι η εισαγωγή γίνεται προληπτικά, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα του κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό.

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. «Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπρόρις Τζόνσον παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησής του, όμως στην αυριανή κυβερνητική σύσκεψη για τον κορωνοϊό θα αντικατασταθεί από τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.