today-is-a-good-day
13 C
Athens

Το efood κάνει δωρεά 250.000€

Το efood κάνει δωρεά 250.000€ για την αντιμετώπιση στη διάδοση του κορωνοϊού και προτρέπει τους χρήστες της πλατφόρμας του να συνεισφέρουν στον σκοπό.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, το efood αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 250.000€ προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί συνολικά στην αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δημοσίων νοσοκομείων αναφοράς σε όλη την Ελλάδα (monitor μέτρησης ζωτικών λειτουργιών ενηλίκων, αντλίες έγχυσης φαρμάκων, νοσοκομειακοί αναπνευστήρες, οξύμετρα κ.α.), αλλά και γευμάτων για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση των σκοπών αυτών, και εστιάζοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομειακού εξοπλισμού και στη στήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το efood προσκαλεί τους χρήστες της πλατφόρμας να βοηθήσουν και να αυξήσουν τη δωρεά των 250.000€ συμβάλλοντας με 0,50€ στις επόμενες παραγγελίες τους.

Τόσο η δωρεά του efood, όσο και η επιπλέον συνδρομή των χρηστών, θα δοθούν μέσω του Σωματείου “ΠΝΟΗ” – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, μέλος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” σε ό,τι αφορά το νοσοκομειακό εξοπλισμό, και με την καθοδήγηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε ό,τι αφορά τα γεύματα.

Μαζί συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσφέρουμε νοσοκομειακό εξοπλισμό ΜΕΘ και γεύματα #COVID-19 #LoveDelivered

Σχετικά με το Love Delivered:

To Love Delivered αφορά στην περιγραφή της εταιρικής κοινωνικής ομπρέλας και την ανάγκη του efood να δίνει πίσω και να προσφέρει έμπρακτα στη κοινωνία. Μέσω των ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery φαγητού στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ