today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Σφοδρή επίθεση του site του ΣΥΡΙΖΑ στον Σ.Τσιόδρα

Έκπληξη προκαλεί  η σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ -μέσω του επισήμου site του- κατά του λοιμωξιολόγου Σ.Τσιόδρα.

Το site left.gr (το οποίο ανήκει ιδιοκτησιακά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και διευθύνεται από στελέχη που επιλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενεί άρθρο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κατέ Καζάντη η οποία θεωρεί καθήκον της “να αποδομεί δημόσια” τον Σ.Τσιόδρα. Στο άρθρο αφήνονται υπονοούμενα για “πάμπολλες, μικρές και μεγάλες, ιστορίες εκμετάλλευσης και κερδοφορίας”, ενώ χαρακτηρίζεται ο Σ.Τσιόδρας “ανθρωπολογικό πρότυπο της κυρίαρχης δεξιάς”, λόγω του γεγονότος ότι είναι “ορθόδοξος, πολύτεκνος, ευσυγκίνητος ιεροψάλτης με υποδειγματικό βίο”

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τους ζητήθηκε να σχολιάσουν το άρθρο, αρκέστηκαν να παραπέμψουν στις δηλώσεις του πρ. υπουργού τους Α.Ξανθού, ο οποίος είχε πει ότι αν βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, πάλι τον Σ.Τσιόδρα θα επέλεγε ως επικεφαλής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ επιφανείς εκπρόσωποι της Ιατρικής κοινότητας χαρακτήριζαν το άρθρο ως ρατσιστικό, αφού οι “θρησκευτικές επιλογές και η οικογενειακή κατάσταση ενός γιατρού καθίστανται ως επιχειρήματα προκειμένου να αποδομηθεί η προσωπικότητά του”.

Παρά τη δυσφορία που επικρατεί σε κύκλους της Κουμουνδούρου για το άρθρο του στελέχους τους Κ. Κοζάντε, μέχρι στιγμής το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχει ακόμα εκδώσει κάποια ανακοίνωση προς αποκατάσταση της προσωπικότητας του κ. Τσιόδρα.

Για την ιστορία, το άρθρο τιτλοφορείται: “Ο τοτεμικός χαρακτήρας του Σ. Τσιόδρα και άλλες σκοτεινές ιστορίες”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ