Ελληνική Λύση: Επικροτούμε την απόφαση της κυβέρνησης, παρότι μας άκουσε αργά

203
ΑΠΕ

Με αφορμή την απόφαση του Πρωθυπουργού να προβεί σε πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Επιτέλους η Νέα Δημοκρατία συνειδητοποιεί ότι πέρα από την ατομική ευθύνη των Ελλήνων υπάρχει και η πολιτική- κυβερνητική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας.

Επικροτούμε την εν λόγω απόφαση, εξάλλου είναι κάτι που εμείς είχαμε προτείνει προ πολλού! Η Κυβέρνηση μας ακούει αργά και παίρνει μέτρα αργά. Ευχόμαστε να μην είναι τόσο αργά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Εφιστούμε την προσοχή της Νέας Δημοκρατίας σε αυτά που μένουν ακόμα να γίνουν- και είναι πολλά, αλλά και σε αυτά που ενώ εξήγγειλε ότι θα γίνουν, δεν έγιναν! Η απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΚΕΕΡΦΑ εχθές στο Σύνταγμα, η εντολή για διακοπή οχλήσεων των πολιτών από τις εισπρακτικές εταιρείες, οι έλεγχοι για σφράγιση και συλλήψεις των παρανόμως λειτουργούντων τζαμιών, η μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο, η καθυστέρηση στις προσλήψεις ιατρικού δυναμικού, η συνεχής είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα, είναι μόνο μερικά από τα λάθη της Κυβέρνησης σε ένα ζήτημα που κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνει πως αυτή τη στιγμή, προχωράμε ενωμένοι, αλλά και σε επαγρύπνηση, προκειμένου να διασφαλίσουμε το συμφέρον και την υγεία όλων μας!