Η νέα Porsche 911 Turbo S Cabriolet αποδίδει 650 ίππους

306
ΑΠΕ

Η Porsche παρουσίασε τη νέα γενιά 911 Turbo S με ιδιαίτερα υψηλή ισχύ. Η πολυτελής γερμανική μάρκα, ανακοίνωσε ότι το νέο μοντέλο της θα παρέχει δυναμική οδήγηση και άνεση. Η νέα σειρά 911 παράγεται με δυο αμαξώματα Coupé και Cabriolet.

Και οι δυο προτάσεις υψηλού κόστους εξοπλίζονται με έναν νέο κινητήρα 3.800 κ.εκ. δύο υπερσυμπιεστές VTG, απόδοσης 650 ίππων. Σε σχέση με την απερχόμενη γενιά η αύξηση της ισχύος ανέρχεται στους 70 ίππους. Η μέγιστη ροπή είναι πλέον είναι 80,8 χλγμ., αύξηση κατά 5 χλγμ.

Το Turbo-specific Porsche Doppelkupplung (PDK), εξασφαλίζει ότι το τυπικό τεστ από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα (0,2 δευτερόλεπτα λιγότερο από την απερχόμενη γενιά), ενώ η τελική ταχύτητα είναι αμετάβλητη στα 330 χλμ./ώρα.

Από το μηδέν στα 200 χλμ./ώρα, απαιτούνται 8,9 δευτερόλεπτα, ένα πλήρες δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από τον προκάτοχό της.

Το μήκος της Porsche 911 Turbo S έχει αυξηθεί σημαντικά κατά 45 χιλ. Τα τροποποιημένα πλάτη τροχών, η περαιτέρω ανεπτυγμένη αεροδυναμική και τα νέα ελαστικά συμβάλλουν στην αύξηση της ευελιξίας και στην αναβάθμιση της οδικής συμπεριφοράς.

Για πρώτη φορά, η Porsche 911 Turbo S μεταφέρει την ισχύ της στο δρόμο με ελαστικά σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Διαθέτει ελαστικά 20 ιντσών με διαστάσεις 255/35 μπροστά και ελαστικά 21.5 ιντσών 315/30 πίσω.

Ο εντελώς νέος εξακύλινδρος κινητήρας βασίζεται στη γενιά κινητήρων 911 Carrera. Διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης, νέους, μεγαλύτερους στροβιλοσυμπιεστές VTG σε συμμετρική διάταξη με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πτερύγια καυσαερίων, καθώς και τη χρήση πιεζοηλεκτρικών μπεκ, τα οποία έχουν βελτιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά, όσον αφορά την ικανότητα απόκρισης, την ισχύ, τη ροπή και τις εκπομπές.

Η Porsche 911 Turbo S Coupé θα είναι διαθέσιμη στη Γερμανία με τιμ