today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Επιμελητήριο Θεσ/κης: Δώρισε 2 θερμικές κάμερες στον στρατό

Δύο θερμικές κάμερες, χορηγία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), παρέδωσε στον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Άγγελο Χουδελούδη, στην Αλεξανδρούπολη, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Το ΕΕΘ αποφάσισε να συνδράμει με αυτή την κίνηση το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον πρόεδρό του Μιχάλη Ζορπίδη να τονίζει σε μήνυμά του πως “θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να ενισχύσουμε την ηρωική προσπάθεια των παιδιών του ελληνικού λαού που υπηρετεί σήμερα στα σύνορα”.

Η αγορά των δύο καμερών, τελευταίας τεχνολογίας και συνολικού κόστους 9.000 ευρώ, αποφασίστηκε ύστερα από σχετική συνεννόηση με τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές. «Σας παραδίδουμε αυτό τον εξοπλισμό για να διευκολύνουμε το έργο σας. Άλλωστε εκτός από επαγγελματίες, είμαστε και γονείς και εσείς σήμερα διοικείτε τα παιδιά μας, τα παιδιά του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Θεοτόκης, παραδίδοντας χθες τον εξοπλισμό στον υποστράτηγο Χουδελούδη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το ΕΕΘ για την προσφορά και σημείωσε ότι ο εξοπλισμός αυτός είναι πολύτιμος για τη φύλαξη των συνόρων και θα αξιοποιηθεί στο έπακρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ