today-is-a-good-day
22.4 C
Athens

Δ.Παπαδημούλης: Καταγγελίες για αντικοινωνική συμπεριφορά στο super market

Άσχημη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ.Παπαδμούλης επισκέφτηκε το σούπερ μάρκετ και -σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα- δεν ακολούθησε τις παροτρύνσεις της πολιτείας για συγκρατημένες αγορές, γεμίζοντας τρία ολόκληρα καρότσια με ψώνια. Αδιευκρίνιστο παραμένει το ερώτημα των πολιτών που έβλεπαν τον κ. Παπαδημούλη να ψωνίζει, αν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο επαρκή αριθμό αντισηπτικών σκευασμάτων για τα οποία έχει μπει πλαφόν ανά καρότσι.

Ασφαλώς και είναι δικαίωμά του όποιου Παπαδημούλη να ψωνίσει ό,τι θέλει ειδικά σε περίοδο καραντίνας, όμως οι πολίτες που έβλεπαν το θέαμα με τα γεμάτα καρότσια σχολίαζαν ότι ο κόσμος απολύεται, η ζωή μας καταστρέφεται και οι “αριστεροί” αντί να δίνουν το παράδειγμα μας προκαλούν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Άσχημη επίσης εντύπωση στους πολίτες έκανε το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε τον κόπο να μεταφέρει τα καρότσια με τις προμήθειες μόνος του, αλλά την εργασία αυτή ανέλαβε  ο συνοδός του ο οποίος βρισκόταν μαζί του καθ όλη τη διάρκεια των αγορών του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημούλης μόλις είχαν ανιχνευτεί τα πρώτα κρούσματα του ιού, είχε υπονοήσει ότι αυτά έχουν ταξικό χαρακτήρα, αναφέροντας ειρωνικά ότι “τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού μας ήλθαν από το Μιλάνο και τα πρώτα μέτρα αφορούν στο Κολέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσσαλονίκης, τη Βουλή και τον Σκάι, είναι ασφαλώς τυχαίο…”

Το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από ενημερωτικές εκπομπές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων:

Απαντώντας ο κ. Παπαδημούλης μέσω twitter ισχυρίστηκε ότι τα καρότσια ήταν μόλις δύο, ότι τα ράφια ήταν γεμάτα και ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική παραγγελία από το super market

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ