today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

American Apparel: Προσφέρει το εργοστάσιο στο ΛΑ για κατασκευή μασκών

Ο ιδρυτής της, American Apparel, Ντοβ Τσάρνεϊ ο οποίος απομακρύνθηκε από διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας ενδυμάτων, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, πρόσφερε το εργοστάσιo τού νέου του brand στο Λος Άντζελες για να κατασκευαστούν μάσκες που θα προστατεύσουν τον κόσμο από τον κορωνοϊό.

Ο Ντοβ Τσάρνεϊ είπε ότι η ομάδα του που αποτελείται από 450 άτομα είναι πρόθυμοι να εργαστεί για να κατασκευαστούν μάσκες και άλλα ιατρικά προϊόντα που χρειάζεται η αμερικανική κυβέρνηση για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο επιχειρηματίας, έδωσε και τον αριθμό τού κινητού του τηλεφώνου για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Ντοβ Τσάρνεϊ αξιοποίησε την ευκαιρία για διαφήμιση και ανάρτησε φωτογραφίες πακέτου με τρεις μάσκες αξίας 30 δολαρίων που πωλείται από τη νέα εταιρεία του Los Angeles Apparel.

Το brand που ίδρυσε το 2016 κυρίως παράγει προϊόντα, t-shirts και αθλητικές μπλούζες για άλλες εταιρείες, αλλά άρχισε πρόσφατα τις προσπάθειες να πουλάει και δικά του εμπορεύματα.

Καθώς καταναλωτές αγοράζουν ολοένα και λιγότερα και η πανδημία του κορωνοϊού επιφέρει ύφεση στην οικονομία, αναφέρει δημοσίευμα του fashionunited οι εταιρείες μόδας προσπαθούν να βρουν έσοδα από αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ