today-is-a-good-day
16.3 C
Athens

Αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του Action 24 λόγω κορωνοϊού

Ισχυρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των προσκεκλημένων του λαμβάνει από αύριο ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24. Με απόφαση του Γιώργου Κουβαρά, η δημοσιογραφική ομάδα που θα αναλάβει το τιτάνιο έργο της ενημέρωσης των τηλεθεατών  περιορίζεται κατά πολύ, ενώ όλοι όσοι συμμετέχουν στον ευρύτερο δημοσιογραφικό κύκλο θα εμφανίζονται καθημερινά μέσω Skype και Face Time.

Το βαρύ πυροβολικό του σταθμού αποτελεί την «ομάδα κρούσης» του Action 24 και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, με τον Γιώργο Κουβαρά, τον Γιώργο Πιέρρο, τον Δημήτρη Τάκη, τον Γιάννη Πολίτη, την Κατερίνα Δούκα, τον Ρενάτο Λέκκα και τον Τάσο Παππά να είναι τα πρόσωπα που θα σηκώσουν το βάρος της ενημέρωσης μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόσωπα αυτά θα τηρούν εξαιρετικά σχολαστικά μέτρα αυτοπροστασίας τηρώντας κατά γράμμα τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, αλλά και πρόσθετα μέτρα όπως αποχή από το κοινό μακιγιάζ, χρήση ατομικών μικροφώνων, χρήση μασκών προστασίας σε όλους τους χώρους του καναλιού κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γ.Κουβαράς με mail που απέστειλε στους εργαζομένους ενημέρωσε για τα αυστηρά μέρα που επιβάλλονται, τονίζοντας, παράλληλα ότι εκτός τς αυτοπροστασίας οφείλουν τα στελέχη του Action 24 πρώτα να δώσουν το παράδειγμα αυτοπεριορισμού στο σπίτι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ