today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Η επιδημία του κορωνοϊού επηρέασε και τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η αμερικανική έκθεση αναβάλλεται για να προστατευθούν οι επισκέπτες και οι πολίτες. Η ετήσια έκθεση αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει τις πύλες της για τους εκπρόσωπους των μέσων ενημέρωσης στις 8 και 9 Απριλίου και στη συνέχεια για το κοινό από τις 10 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι διοργανωτές, στην προσπάθειά τους να μη χαθεί η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί η έκθεση αυτοκινήτου και ελπίζοντας ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει μειωθεί η ένταση της επιδημίας, προγραμμάτισαν νέα χρονική περίοδο. Συγκεκριμένα, καθόρισαν ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου και οι ημέρες του Τύπου θα είναι στις 26 και 27 Αυγούστου.

Οι φωτογραφίες και τα videos που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές δείχνουν ότι είχε ήδη ξεκινήσει η εγκατάσταση 70 σταθμών χειροκίνητης απολύμανσης σε όλο το συνεδριακό κέντρο Jacob K. Javits στη δυτική πλευρά του Μανχάταν. Εκεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες που παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση προγραμμάτιζαν να αποκαλύψουν περισσότερα από 50 νέα μοντέλα.

Επειδή η περιοχή της Νέας Υόρκης αποτελεί σημαντική πηγή πωλήσεων νέων οχημάτων, ιδίως για τις μάρκες πολυτελείας, οι διοργανωτές και οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να πραγματοποιηθεί η φετινή έκθεση, που αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης των φίλων του αυτοκινήτου από το 1900.

Οι εκθέσεις αυτοκινήτων δέχθηκαν σημαντικό πλήγμα μετά την ακύρωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ