today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Κανονικά θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΤτΕ

Κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος, στην οποία όμως δεν θα εκφωνηθούν οι καθιερωμένοι λόγοι.

Όπως ανακοίνωσε η ΤτΕ στις εργασίες της συνέλευσης, για την προστασία της υγείας όλων όσων θα συμμετάσχουν σε αυτήν και κατ’ επέκταση και του ευρύτερου κοινού, θα λφθούν συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα υγιεινής, όσο και μέτρα που περιορίζουν, κατά το δυνατό, το χρόνο έκθεσης μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στον περιορισμένο κλειστό χώρο διεξαγωγής των εργασιών της. Εν όψει των ανωτέρω και με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, κατά την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της 20.3.2020 θα ληφθούν προληπτικά μέτρα υγιεινής και επίσης:

1. Δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανάγνωση της Ετήσιας Έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την Ελληνική Οικονομία, η οποία ωστόσο θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως κάθε χρόνο.

2. Δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ομιλίες εκπροσώπων θεσμικών φορέων και οργανώσεων.

3. Με την επιφύλαξη τυχόν άλλης απόφασης του προεδρείου και του σώματος, οι ομιλίες μετόχων θα υποκατασταθούν από έγγραφες τοποθετήσεις τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που θα ανακοινωθούν κατά τη συνεδρίαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ