Στην θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» ο Α.Τσιπρας

299

Μια φωτογραφία του «με τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το “’Ανθρωποι και Ποντίκια” του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα», ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Τσιπρας.

Στο συνοδευτικό κείμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας».

 

View this post on Instagram

 

Mε τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on