today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Παρουσίαση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο μέγαρο του Δημαρχείου Αθήνας η συνέντευξη Τύπου για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου. Παραβρέθηκαν και μίλησαν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, και η δρομέας Αναστασία Καρακατσάνη, καθώς και ο Στάθης Τσαούσης, γενικός διευθυντής της εταιρείας ERGO, που είναι και η μεγάλη χορηγός του αγώνα.

Ο κ. Μπακογιάννης στην τοποθέτησή του είπε μεταξύ άλλων ότι ο αγώνας έχει γίνει πλέον θεσμός και πως μαζί με τον ΣΕΓΑΣ και την Περιφέρεια τέθηκε ως στόχος να διεξαχθεί φέτος ο καλύτερος αγώνας που έγινε ποτέ, ενώ μαζί με το αθλητικό κομμάτι του η διοργάνωση που γίνεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης της Αθήνας αναδεικνύει και το πολιτιστικό της απόθεμα.

Ο κ. Πατούλης είπε μεταξύ άλλων ότι η προσμονή όλων για την διεξαγωγή του αγώνα είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για μια καταξιωμένη διοργάνωση. «Δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν οι ομορφιές της Αθήνας και είναι αυτό που πρέπει να εκπέμπει η χώρα μας προς τα έξω, το ηλιόλουστο της πόλης, το χαμόγελο, την ιστορία και τον πολιτισμό. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ» πρόσθεσε.

Ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι ο αγώνας σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης, ενώ για την διεξαγωγή του υπάρχει ο σωστός σχεδιασμός, οι σωστοί άνθρωποι, οι φορείς και χορηγοί που μοιράζονται όλοι μαζί οραματισμούς και στόχους και τόνισε: «Πιστεύουμε  στις μεγάλες δυνατότητες του αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ