today-is-a-good-day
19 C
Athens

Μεγαλώνει η ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ για την ανάδειξη των νέων προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Με τα νέα μέλη των περιφερειακών διοικήσεων, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας μεγαλώνει και μεταφέρει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής σε όλη την επικράτεια, υπό τη διοίκηση του Προέδρου της, Παύλου Μαρινάκη και του νέου Εκτελεστικού Γραφείου.

Όλα τα ανωτέρω, όπως είναι φυσικό, τυγχάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης και αρμονικής συνεργασίας με το επιτελείο του Πρωθυπουργού και συγκεκριμένα του Γρηγόρη Δημητριάδη, με τη νέα ΟΝΝΕΔ και η δράση της να αποτελούν την αιχμή του δόρατος για το εσωτερικό του κόμματος.

Αξιοσημείωτη είναι η εντυπωσιακή αύξηση των μελών της γαλάζιας νεολαίας καθώς αυτά ξεπέρασαν τα 70.000 κατά το πρόσφατο μαζικό 12ο Συνέδριο ενώ σήμερα κοντεύουν τις 80.000. Πρέπει, ακόμη, να τονιστεί πως παρατηρείται σημαντική αύξηση της συμμετοχής των νέων γυναικών στις διαδικασίες καθώς σε επίπεδο προέδρων νομαρχιακών έχουν ήδη πενταπλασιαστεί ενώ ακόμη μεγαλύτερη αύξηση παρατηρείται σε επίπεδο τοπικών συμβουλίων.

Είναι φανερό ότι η ΟΝΝΕΔ έχει μπει σε μια νέα εποχή ενότητας και εξωστρέφειας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ