today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

“Τσέκαραν” Χατζηγιοβάνη, Στουτγάρδη και Γάνδη

Σκάουτ από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (12/2) στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον δεύτερο προημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και να «τσεκάρουν» υποψήφιους μεταγραφικούς «στόχους» (και) των δύο αντιπάλων.

Δύο εξ αυτών, ο απεσταλμένος της Στουτγάρδης κι ο αντίστοιχος σκάουτ της Γάνδης, ήρθαν στην Αθήνα με συγκεκριμένη αποστολή, καθώς στα μπλοκάκια τους είχαν «κυκλωμένο» το όνομα του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο 23χρονος εξτρέμ των «πράσινων» βρίσκεται στις εκθέσεις του τμήματος σκάουτινγκ της Στουτγάρδης εδώ και ενάμισι χρόνο, με τους Γερμανούς να παρακολουθούν πολύ στενά την εξέλιξή του και την πορεία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας πως βρίσκεται πλέον (και) στον προθάλαμο της εθνικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο την εφετινή σεζόν, ο γερμανικός σύλλογος (που βρίσκεται στην 3η θέση της Β’ Γερμανίας και παλεύει για να επιστρέψει στη Bundesliga) έχει στείλει άλλες δύο φορές άνθρωπό της σε αγώνες της Super League, για να δει και να σημειώσει την αγωνιστική «πρόοδο» του Χατζηγιοβάνη.

Κι όλο αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, παρά το γεγονός πως ο Χατζηγιοβάνης κινήθηκε σε «ρηχά νερά» στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Γερμανοί θα… ξανάρθουν και στους αγώνες των πλέι-οφς, για να τον τσεκάρουν εκ νέου στα συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ