today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Αστυνομικός έκανε 11 ληστείες με το υπηρεσιακό του όπλο

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έκανε 11 ληστείες,χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο, και συνελήφθει σήμερα το πρωί στην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

0 29χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οχτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Ο αρχιφύλακας, που κατετάγη το 2011, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ