today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

JYSK: Στόχος τα 70 καταστήματα στην Ελλάδα

Με άνοδο αναπτύσσεται η σκανδιναβική αλυσίδα JYSK στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει την επέκτασή της στη χώρα μας, στοχεύοντας στο άνοιγμα σχεδόν… ενός καταστήματος τον μήνα.
Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK Ελλάδας, τα αποτελέσματα αυτά «είναι μια απόδειξη ότι οι πελάτες εμπιστεύονται την JYSK και τους αρέσει η πρότασή μας, ταυτόχρονα, όμως, είναι και μια απόδειξη των ικανοτήτων της ελληνικής ομάδας των υπαλλήλων της JYSK, η οποία κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία αυτή την αλματώδη ανάπτυξη σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και περισσότερο καινοτόμοι από τους ανταγωνιστές μας, συνδυάζοντας ιδανικά τα φυσικά καταστήματα και το e-shop».
Σχετικά με την επέκταση του δικτύου, το επόμενο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στην Καβάλα.
Αναφορικά με τα σχέδια της μητρικής εταιρείας για μετά το 2020 θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η επέκταση του δικτύου, με τον πήχη να τοποθετείται στα 70 καταστήματα.
Σχετικά με την αγορά γενικότερα, μετά από αρκετά χρόνια ύφεσης, η ανάκαμψη γίνεται με αργά βήματα, καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές κοιτάζουν να καλύψουν πρώτα τις βασικές τους ανάγκες. Ωστόσο, έχει βοηθήσει τον κλάδο και ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη αλυσίδα, λόγω των χαρακτηριστικών της, η ραγδαία ανάπτυξη της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, καθώς οι ιδιοκτήτες (ή οι διαχειριστές) των κατοικιών έχουν προχωρήσει σε οικονομικές, επί το πλείστον, ανακαινίσεις. Μόνο τυχαία δεν είναι η πολύ καλή πορεία καταστημάτων της JYSK, που έχουν ανοίξει σε τουριστικές περιοχές, όπως σε Ρόδο, Κέρκυρα και Χανιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ