today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Μπουτάρης: Χωρίς αγοραστή οι πλειστηριασμοί

Δεν βρέθηκε αγοραστής στον πλειστηριασμό ακινήτων της Μπουτάρης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και οι τιμές των ακινήτων στη Νεμέα ήταν χαμηλές, δεν εμφανίστηκε αγοραστής.

Η Μπουτάρης τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε πετύχει αναστολή του πλειστηριασμού του ιστορικού οινοποιείου της Σαντορίνης. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και η ανακοπή, που κατέθεσε η εταιρεία κατά του πλειστηριασμού, έδωσε χρόνο στην Μπουτάρης και αποφασίστηκε ο μη πλειστηριασμός του ακινήτου, μέχρι την εκδίκαση της απόφασης της έφεσης, που κατέθεσε η εταιρεία.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, η Μπουτάρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, προκειμένου να αποφύγει τους πλειστηριασμούς και να διευθετηθεί το χρέος ύψους 25 εκατ. ευρώ, που έχει προς αυτές.

Η εταιρεία έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, προκειμένου να ανακόψει τους πλειστηριασμούς. Το χρονικό περιθώριο για συμφωνία με τις τράπεζες στενεύει, καθώς σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν αποφανθεί θετικά στα αιτήματα της εταιρείας, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για εκποιήσεις ακινήτων της Μπουτάρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ