today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Απόστολος Βακάκης: Βολές κατά του Σκλαβενίτη

Βολές κατά της εταιρείας Σκλαβενίτης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Jumbο Απόστολος Βακάκης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες.
Αφορμή ήταν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και ο ίδιος τόνισε πως «όπου επιτρέπεται να ανοίξουν καταστήματα τις Κυριακές θα ανοίξουμε και εμείς, εξ’ανάγκης». Υπογράμμισε δε πως ο ίδιος είναι… κατά του ανοίγματος τις Κυριακές, «αντίθετα είμαστε υπέρ της αργίας για όλους και την Τετάρτη εκτός των Κυριακών».  Όταν όμως έγινε η σύγκριση με την Σκλαβενίτης, η οποία δεν ανοίγει τις Κυριακές ο κ. Βακάκης είπε πως «ορισμένοι κάνουν marketing και θέλουν να δείξουν ότι είναι υπέρ των εργαζομένων, είναι δικαίωμά τους» και συνεχίζοντας πρόσθεσε πως «δεν ξέρω κατά πόσο η απόφαση να μην ανοίγει καμία Κυριακή είναι προς όφελος των εργαζομένων».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Βακάκης βάζει στο στόχαστρο την Σκλαβενίτης με ακραίους, πολλές φορές, χαρακτηρισμούς. Τον Οκτώβριο του 2016 στην ετήσια παρουσίαση της Jumbo στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ο πρόεδρος της Jumbo χαρακτηρίζοντας το deal τότε, Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλο, τόνισε πως ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανε η οικογένεια Σκλαβενίτη και μίλησε για παράλογες ακροβασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ