ΣΥΡΙΖΑ: Πανηγυρίζει για… δικαίωση στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

176
ΑΠΕ

«Ένα ακόμα σενάριο περί «σκευωρίας», που είχε κατασκευάσει η ΝΔ από κοινού με το ΠΑΣΟΚ, κατέρρευσε με πάταγο. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τα πρώην μέλη της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί κόλαφο για τις κυβερνήσεις του παλιού δικομματισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν… πανηγυρίζοντας για το αποτέλεσμα της δίκης, επιχειρώντας για μία ακόμη φορά να χρωματίσει πολιτικά την υπόθεση.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τον πρώην πρόεδρο, τον πρώην διευθυντή και την πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια του ιδρύματος, για μια σειρά αδικήματα που επιβάρυναν τη δημόσια υγεία», συνεχίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πλήρως τις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για πλήρη κάθαρση και διαφάνεια στον κρίσιμο τομέα της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά πως, τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίζουν διαχρονικά τον τομέα αυτόν ως όχημα για ρουσφέτια, για ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων και για προσωπικό όφελος. Πρόκειται για πρακτικές που, εντέλει, υπονομεύουν τη δημόσια υγεία και στρώνουν το έδαφος για την εισβολή ιδιωτών με μοναδικό σκοπό την κερδοφορία εις βάρος των ασθενών.»