today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Βαλβέρδε: «Ζήτω η Μπαρτσελόνα και η Καταλονία»

Mε επιστολή του, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Μπαρτσελόνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε την πρώην του -πλέον- ομάδα, τους φιλάθλους της, το διοικητικό συμβούλιο και τους συνεργάτες του στην πρώτη ομάδα:

«Ο χρόνος μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει λήξει. Ήταν δυόμισι χρόνια έντονα από την αρχή. Αυτό το χρονικό διάστημα έχω απολαύσει μερικές στιγμές χαράς, γιορτάζοντας νίκες και τρόπαια, αλλά και άλλες που ήταν δύσκολες. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα θα ήθελα να επισημάνω την εμπειρία μου με τους φιλάθλους και την αγάπη που μου έδειξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου μου ως προπονητής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και το διοικητικό συμβούλιο για το γεγονός ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω την πρώτη ομάδα και την εμπιστοσύνη τους όλο αυτό τον χρόνο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον σύλλογο, για την υποστήριξή τους και τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπιζαν κατά τη διάρκεια των δυόμισι σεζόν, ειδικά εκείνων που εργάζονται μέσα και γύρω από την πρώτη ομάδα και με τους οποίους έχω μοιραστεί τόσα πολλές στιγμές στη Ciutat Esportiva και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ