today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Queen και Alice Cooper θα εμφανιστούν στη συναυλία για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

Οι Queen και ο Alice Cooper είναι τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχουν σε συναυλία για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Η μουσική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ στις 16 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα λάβουν μέρος επίσης η Καναδή τραγουδίστρια, k.d. lang, οι Αυστραλοί Ολίβια Νιούτον Τζον, Ντάριλ Μπρέιθγουεϊτ και Τζον Φάρναμ.

Τα αυστραλιανά συγκροτήματα της ροκ Grinspoon, Icehouse, o Αυστραλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός Γκάι Σεμπάστιαν και η Αυστραλέζα τραγουδίστρια Ντέλτα Γκούντρεμ έχουν επίσης επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη συναυλία.

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι η μπάντα προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε σειρά συναυλιών που προγραμματίζονται στις πόλεις Μπρίσμπεϊν, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Περθ, Αδελαΐδα και Χρυσή Ακτή από τις 13 έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ οι συναυλίες υπό τον τίτλο Fire Fight Australia, θα έχουν διάρκεια εννέα ωρών και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες οργανώσεις που υλοποιούν δράσεις για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στην Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ