Διάκριση του βρετανικού εντύπου 4×4 Magazine ως το απόλυτο όχημα απέσπασε το Jeep Wrangler

227
ΑΠΕ

Μια ακόμη διάκριση απέσπασε το Jeep Wrangler, καθώς αναγνωρίστηκε για ακόμα μία φορά στα πλαίσια των βραβείων «4×4 Of The Year» του βρετανικού εντύπου 4×4 Magazine ως το απόλυτο όχημα της κατηγορίας. Οι κριτές υπέβαλαν το αμερικανικό μοντέλο, καθώς και μοντέλα του ανταγωνισμού σε σειρά ακραίων δοκιμασιών, όπου το Wrangler δεν δυσκολεύτηκε να αποδείξει την ανωτερότητα του.

Πέρα από το στιβαρό πλαίσιο, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, το μοντέλο διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ασφάλεια στα πλέον δύσβατα εδάφη. Οι κινητήρες που το κινούν είναι ένας βενζίνης των 2.0 λίτρων (272ίππους) και ένας πετρελαίου 2.2 λίτρων (200ίππων) που χάρη στην υψηλή ροπή και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων συμβάλουν στο έπακρο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνιο οι ειδικοί του 4×4 Magazine, ενός εκ των πλέων αναγνωρισμένων εντύπων για τετρακίνητα οχήματα στον κόσμο, δοκιμάζουν εντός και εκτός δρόμου τα οχήματα πριν απονείμουν τα βραβεία που αποτελούν μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την κατηγορία των off-road οχημάτων.