today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Νέο άλμπουμ και περιοδεία ετοιμάζει ο Τζάστιν Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε μια μεγάλη περιοδεία το 2020, μαζί με την κυκλοφορία του πρώτο σόλο άλμπουμ του, από το 2015.

Ο Καναδός σταρ της ποπ έδωσε μία πρόγευση του νέου άλμπουμ, του καινούριου single “Yummy” και ανήγγειλε την περιοδεία με ένα τρέιλερ με τίτλο #Bieber2020.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική. Μετά από μια σύντομη παύση, ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να κυκλοφορήσει νέα μουσική, λέγοντας ότι το νέο του άλμπουμ θα έρθει ως αντάλλαγμα σε 20 εκατομμύρια likes στο Instagram αρέσει. Φαίνεται ότι οι όροι εκπληρώθηκαν.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, Χάιλι Μπίμπερ ανάρτησαν ένα σύντομο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για επικείμενη σειρά ντοκιμαντέρ και ημερομηνίες της περιοδείας. Στο βίντεο αναφέρεται επίσης ότι το single “Yummy” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιανουαρίου.

“Ως άνθρωποι, δεν είμαστε τέλειοι. Το παρελθόν μου, τα λάθη μου, όλα όσα έχω περάσει, πιστεύω ότι είμαι ακριβώς όπου πρέπει να είμαι και ο Θεός με έχει ακριβώς εκεί που θέλει να είμαι” αναφέρει ο τραγουδιστής. “Νιώθω ότι αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα άλμπουμ… Είμαι ενθουσιασμένος που το ερμηνεύω και θα κάνω περιοδεία. Όλοι έχουμε διαφορετικές ιστορίες. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τη δική μου” σημειώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ