today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ο Έντι Μέρφι στο SNL μετά από 35 χρόνια

Ο Έντι Μέρφι θα έχει μερικούς εξαιρετικούς καλεσμένους στο κοινό όταν θα παρουσιάσει το “Saturday Night Live” αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και τα 10 παιδιά θα πετάξουν για τη Νέα Υόρκη για αυτή τη σημαντική στιγμή, καθώς ο διάσημος κωμικός και ηθοποιός επιστρέφει πρώτη φορά στο σόου μετά από 35 χρόνια.

Ο Έντι Μέρφι ήταν προηγουμένως μέλος cast του SNL από το 1980 έως το 1984 και οικοδεσπότης του το 1984. Επέστρεψε μόνο για μια σύντομη εμφάνιση με αφορμή την 40η επέτειο του σόου το 2015.

“Τα παιδιά μου όλα θα πετάξουν για αυτό. Για να το παρακολουθήσουν” ανέφερε ο 58χρονος ηθοποιός, κωμικός στον Αλ Ρόεκρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή “Today”.

Ο Έντι Μέρφι έχει αποκτήσει τον Μαξ και την Ίζι με τη νυν σύντροφό του, Πέιτζ Μπούτσερ.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα κωμικός έχει έναν γιο με την πρώην φίλη του Πολέτ ΜακΝίλι κι έναν άλλο γιο με την πρώην σύντροφό του, Ταμάρα Χουντ. Ο Μέρφι έχει επίσης πέντε παιδιά (τέσσερις κόρες και έναν γιο) με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Νικόλ Μίτσελ. Και έχει αποκτήσει μια κόρη καρπό της σχέσης του με τη Mel B πρώην μέλος των “Spice Girls”.

Ο Έντι Μέρφι μίλησε για την πίεση που αισθάνεται για να είναι πραγματικά καλός στο σόου και δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος που επιστρέφει στο στούντιο studio 8H.

“Δεν θέλεις να επιστρέψεις μετά από 35 χρόνια και οι άνθρωποι να λένε: “Νόμιζα ότι θα είναι πολύ περισσότερο αστείος. Ίσως είναι μεγαλύτερος τώρα, οι άνθρωποι αλλάζουν σε 35 χρόνια”” αστειεύτηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ