today-is-a-good-day
19 C
Athens

Αδ.Γεωργιάδης: Το 2020 θα έχουμε περισσότερες επενδύσεις από τις ΗΠΑ

Για «πολυ επικοιδομητικές συζητήσεις» των Ελλήνων υπουργών που βρέθηκαν στο «πιο επιτυχημένο Capital Link της τελευταίας 10ετιας» έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι στις αρχές του 2020 να ξεκινήσουν οι πραγματικές εργασίες στο Ελληνικό.

«Το 2020 θα έχουμε πολλές περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ενδεχομένως στη ΔΕΠΑ», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ερωτηθείς για την επένδυση στο Ελληνικό ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής που κάνει τον διαγωνισμό για το Καζίνο» καθώς και ότι «σήμερα τελειώνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της LAMDA».

«Στόχος μας στις αρχές του 2020 να ξεκινήσουν οι πραγματικές εργασίες στο Ελληνικό» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη Ερντογάν το βράδυ της Κυριακής υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι «αγγίζει τα όρια του παραληρήματος».

«Έχουμε έναν άνθρωπο που απειλεί τις ΗΠΑ και τη Γαλλία με διεθνή διαπόμπευση. Με λογική δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις αυτά», πρόσθεσε.

«Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της ισχύος. Ένα κομμάτι είναι οι διεθνείς συμμαχίες και ένα κομμάτι είναι οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ