today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

ΟΝΝΕΔ: Γέμισε αστέρια την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στη φιλανθρωπική δράση της ΟΝΝΕΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που σε συνεργασία με το Make A Wish στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και εντυπωσίασε τον κόσμο και στις δύο πόλεις.
Μέρος της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας στην Αθήνα έγιναν Υπουργοί και Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η βουλευτής Ζωή Ράπτη, και η Ζέτα Μακρή και ο ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης.


Και οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος και Σάκης Ιωαννίδης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για την ιδέα της γαλάζιας νεολαίας. Εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών αλλά και το μήνυμα των εορτών η ΟΝΝΕΔ θέλησε να συμβάλλει στο έργο του Οργανισμού, που εκπληρώνει ευχές μικρών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η φιλανθρωπική εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ