today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Γ. Μαυρωτάς: Η συνεργασία μονόδρομος για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό

«Η συνεργασiα κυβερνήσεων με το αθλητικό κίνημα είναι μονόδρομος για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό», ανέφερε σε tweet του ο Ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος συμμετέχει στη γενική Διάσκεψη της Διεθνούς Συνεργασίας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς στον Αθλητισμό (International Partnership Against Corruption in Sport, IPACS) που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι.
«O Τόμας Μπαχ, Πρόεδρος της ΔΟΕ στο βήμα της συνέλευσης του IPACS (International Partnership Against Corruption in Sport) στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΟΗΕ για τη διαφθορά. Η συνεργασία κυβερνήσεων με το αθλητικό κίνημα ειναι μονόδρομος για το θεμα αυτο #UNDOC #IPACS», έγραψε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ των ομιλητών,  εκτός από τον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ  είναι και ο γγ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ανδρέας Ζαγκλής.
O Γ. Μαυρωτάς τη Δευτέρα 16/12 θα συμμετάσχει επίσης στο Άμπου Ντάμπι,  στη συνεδρίαση των κρατών μελών του ΟΗΕ, που έχουν κυρώσει τη σύμβαση κατά της διαφθοράς και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα: «Προστατεύοντας τον αθλητισμό από τη διαφθορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ